Akvarijumi

Poručite akvarijum proverenog kvalitet. Odredite dimenzije akvarijuma koje su Vam potrebne i pošaljete na mejl ili telefon. U najkraćem mogućem roku Vam odgovaramo kolika je cena izrade istog.

U rekordnom roku vršimo izradu od 24h do 48h. Osoba koja pravi akvarijume ima iskustva 20 godina čime se potvrđuje kvalitet naših proizvoda.

Na upit za akvarijum molimo Vas pošaljite dimenzije akvarijuma koje želite. DxŠxV kako bi lakše uspostavili saradnju kojoj se radujemo. Nijedan akvarijum nije mali za nas kao i da nijedan akvarijum nije prevelik za nas.

Izlazimo u susret i dajemo stručne savete za izradu. Posedujemo i specijalizovani program koji precizno računa koja debljina stakla je neophodna za izradu akvarijuma kako bi sve bilo maksimalno bezbedno i kvalitetno.

  • Izrada akvarijuma za ribice.
  • Izrada akvarijuma za kornjace.
  • Izrada akvarijuma za kucne ljubimce bez vode.
  • Izrada staklenih polica.
  • Izrada staklenih toplih i hladnih vitrina.
  • Izrada staklenih kutija za nagradne igre…
Za više informacija ili naručivanje KLIKNITE OVDE

© 2013 S.Z.R. SVETLOST 016 sva prava zadržava. Sajt izradio Miloš Vukosavljević - VUKi 016
Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.
Zabranjeno je kopiranje bilo kog sadržaja sa sajta bez pismene dozvole. Svako neovlašćeno korišćenje bilo kog sadržaja može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima.
Takodje Vas obaveštavamo da će S.Z.R. SVETLOST 016 snažno štititi svoja prava intelektualne svojine u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i pokretanjem krivičnog postupka.