O nama

Staklorezačka radnja “SVETLOST 016”, bavi se staklorezačkim uslugama kao primarnom delatnošću već više od 21 godinu.

Kroz sve te godine, beležimo samo uspehe i zadovoljne klijente.

Osnivanjem radnje nastavili smo porodičnu tradiciju obavljanja poslova vezanih za obradu stakla.

Svakodnevni izazovi i specijalne želje kupaca, učinili su nas najefikasnijim i najagilnijim u našem poslu. Profesionalni alat, mašine za obradu stakla, visokokvalitetni materijal i naše iskustvo, garancija su za kvalitet.

Od osnivanja do danas, osnovni cilj ove staklorezačke radnje je da u dogovorenom roku pruži kvalitetnu i preciznu uslugu svojim klijentima.

Bilo da živite u Leskovcu ili okolini, mi smo tu da izađemo u susret Vašim potrebama. Mi izlazimo na teren tj. na Vaš poslovni ili stambeni objekat i dajemo Vam stručne savete i ideje koje su potkovane višegodišnjim iskustvom.

Kroz višegodišnje iskustvo, profesionalnost i odanost poslu, u mogućnosti smo Vam pružiti visoko kvalitetne staklorezačke usluge.

Osnovna politika firme od samog početka pa do današnjeg dana je visoka organizovanost i stručna radna snaga na svim nivoima kao i postepeno širenje preduzeća zavisno od zahteva tržišta i realnih mogućnosti preduzeća.

Osnovni principi na kojima od početka zasnivamo našu poslovnu saradnju su:staklorezac

  • Mušterija je uvek u pravu.
  • Ne postoji nerešiv problem.
  • Ne nudimo ono što ne možemo ostvariti.

O kvalitetu proizvoda i usluga najbolje govori dugogodišnje poverenje mnogih domaćih i stranih poslovnih saradnika.

U bliskoj budućnosti planiramo proširenje proizvodnih kapaciteta.

Novosti:

zlatnaplaketa 06.12.2016 UZP dodeljuje nam Zlatnu plaketu majstor-1-001 04.04.2017 Naš najmladji član na dodeli majstorskog pisma
zlatnitrofej1 30.05.2017 Dobitnici ZLATNOG TROFEJA

© 2013 S.Z.R. SVETLOST 016 sva prava zadržava. Sajt izradio Miloš Vukosavljević - VUKi 016
Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.
Zabranjeno je kopiranje bilo kog sadržaja sa sajta bez pismene dozvole. Svako neovlašćeno korišćenje bilo kog sadržaja može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima.
Takodje Vas obaveštavamo da će S.Z.R. SVETLOST 016 snažno štititi svoja prava intelektualne svojine u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i pokretanjem krivičnog postupka.