Uramljivanje

Uramljivanje slike počinje odabirom odgovarajućeg profila i boje rama i za to očekujete našu maksimalnu pomoc.

Stručno ćemo uramiti Vase ulje na platnu, akvarel, pastel, fotografiju, poster, ikonu, diplomu, slagalicu, dres, pa cak i medalje.

katalog svih lajsni
Učitavanje kataloga može potrajati u zavisnosti od brzine Vašeg interneta. Za pregled kataloga potreban je PDF Reader. Ukoliko ga nemate, instalirajte ga.

URAMLJIVANJE ULJA NA PLATNU
Uramljivanje ulja na platnu može biti sa drvenim, platnenim ili papirnim paspartuom.

uramljivanje ulja na platnu

URAMLJIVANJE FOTOGRAFIJA
Pored rama, za uramljivanje fotografija je potrebno i staklo, sjajno ili antirefleksno, kao i paspartu, ciju boju možete odabrati uramljivanje ulja na platnu

URAMLJIVANJE POSTERA
Oplemenite Vašu sobu ili poslovni prostor posterom. Nudimo Vam uramljivanje klasično kao i visećih postera (bez stakla, samo sa ramom gore i dole). uramljivanje postera

URAMLJIVANJE IKONA
Ikone se, u zavisnosti od podloge, mogu uramiti sa staklom ili bez njega. uramljivanje ikona

URAMLJIVANJE DRESOVA
Donesite nam dres, a mi ćemo ga uramiti, posle čega svoju uspomenu ili trofej možete staviti na zid. uramljivanje dresova

URAMLJIVANJE SLAGALICA
Vašu slagalicu iskaširaćemo na karton, a potom je uramiti. uramljivanje slagalice

URAMLJIVANJE DIPLOMA
Uramljivanje diploma sa staklom I paspartuom ili izmedju dva stakla. uramljivanje diplome
© 2013 S.Z.R. SVETLOST 016 sva prava zadržava. Sajt izradio Miloš Vukosavljević - VUKi 016
Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.
Zabranjeno je kopiranje bilo kog sadržaja sa sajta bez pismene dozvole. Svako neovlašćeno korišćenje bilo kog sadržaja može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima.
Takodje Vas obaveštavamo da će S.Z.R. SVETLOST 016 snažno štititi svoja prava intelektualne svojine u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i pokretanjem krivičnog postupka.