SVETLOST 016 je porodično preduzeće koje je tokom svih ovih godina polako ali sigurno sticalo reputaciju stabilne i rastuće kompanije.

Godinama smo uspevali da u različitim situacijama opstanemo i nastavimo sa radom a to samo zahvaljujući poštovanju prema našim klijenima, dobroj usluzi, odličnim odabirom proizvoda i  dobavljača.

Staklorezačka radnja “SVETLOST 016”, bavi se staklorezačkim uslugama kao primarnom delatnošću već više od 25 godina.

Kroz sve te godine, beležimo samo uspehe i zadovoljne klijente.

Osnivanjem radnje nastavili smo porodičnu tradiciju obavljanja poslova vezanih za obradu stakla.

Poštujući tradiciju koju smo sami stvorili i danas se držimo istih principa. Dopunjujemo svoj asortiman proizvoda i proširujemo krug dobavljača, imajući uvek u vidu interes naših kupaca.
U svako doba, na usluzi su Vam naši ljubazni službenici koji će Vam sa velikim zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam maksimalnu i profesionalnu uslugu.

Svakodnevni izazovi i specijalne želje kupaca, učinili su nas najefikasnijim i najagilnijim u našem poslu. Profesionalni alat, mašine za obradu stakla, visokokvalitetni materijal i naše iskustvo, garancija su za kvalitet.

Od osnivanja do danas, osnovni cilj ove staklorezačke radnje je da u dogovorenom roku pruži kvalitetnu i preciznu uslugu svojim klijentima.

Bilo da živite u Leskovcu ili okolini, mi smo tu da izađemo u susret Vašim potrebama. Mi izlazimo na teren tj. na Vaš poslovni ili stambeni objekat i dajemo Vam stručne savete i ideje koje su potkovane višegodišnjim iskustvom.

Kroz višegodišnje iskustvo, profesionalnost i odanost poslu, u mogućnosti smo Vam pružiti visoko kvalitetne staklorezačke usluge.

Osnovna politika firme od samog početka pa do današnjeg dana je visoka organizovanost i stručna radna snaga na svim nivoima kao i postepeno širenje preduzeća zavisno od zahteva tržišta i realnih mogućnosti preduzeća.

Osnovni principi na kojima od početka zasnivamo našu poslovnu saradnju su:

Mušterija je uvek u pravu.
Ne postoji nerešiv problem.
Ne nudimo ono što ne možemo ostvariti.

 O kvalitetu proizvoda i usluga najbolje govori dugogodišnje poverenje mnogih domaćih i stranih poslovnih saradnika.

U bliskoj budućnosti planiramo proširenje proizvodnih kapaciteta.

NOVOSTI: